Марківська районна рада

Засідання вісімнадцятої (позачергової) сесії  Марківської районної ради Луганської області сьомого скликання

Переглядів: 714

21 вересня поточного року, під керівництвом голови  районної ради А.К. Лигути  відбулося засідання вісімнадцятої (позачергової) сесії  Марківської районної ради Луганської області сьомого скликання.

На засідання були запрошені заступник голови, в.о.  голови  райдержадміністрації, начальник управління фінансів райдержадміністрації, селищний та сільські  голови,  керівники підприємств, установ, організацій  району,  представники правоохоронних органів,  громадських  організацій та засобів масової  інформації.

До сесійної зали прибуло та зареєструвалося  19 депутатів. Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – С.В. Труша.

Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в скаді трьох чоловік: Т.В. Самойленко, К.М. Тищенко, С.О. Вольвак.

У ході пленарного засідання було розглянуто 10 питань порядку денного(порядок денний), які були опрацьовані попередньо на постійних комісіях районної ради.

Зокрема, депутати затвердили збільшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг водопостачання і водовідведення в сумі 11839,833 тис.грн.; субвенцію на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань 72,076 тис.грн.

В частині надходжень включено «Інші субвенції» надані сільськими радами в загальному обсязі 68,699 тис.грн.

Затверджено збільшення  видатків відділу освіти в загальній сумі 539,882 тис.грн.

По галузі охорона здоров’я депутати підтримали загальне збільшення видатків на 2072,990 тис.грн. В тому числі: по РТМО збільшення річних кошторисних призначень в сумі 1631,362 тис.грн, ЦПМСД збільшення річних кошторисних призначень в сумі 441,628 тис.грн.

Управлінню соціального захисту населення збільшено видатки по ТКВКБМС 3181 «Виплата грошової компенсації фізичнимособам , які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим які не здатен до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги» на суму 12,077 тис.грн. відповідно до збільшення кількості звернень громадян.

 

 



« повернутися до списку новин