Марківська районна рада

Проводи призовників до лав Збройних Сил України

Переглядів: 305

Сьогодні, 7 жовтня відбулися урочистості з нагоди осіннього призову юнаків району до лав Збройних Сил України.
Цього сонячного осіннього дня, щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, рідні, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
Відкриваючи захід, військовий комісар Марківського об’єднаного військового комісаріату Юрій Шемякін зазначив, що цієї осені до справи захисту Батьківщини приєднається 5 найкращих синів Марківщини: Дмитро Білоус, Вадим Брюховецький, Олександр Гайдаш, Антон Чередниченко, Євген Ляшенко.
З вітальними словами та найкращими побажаннями до призовників звернувся голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма та голова селищної ради Ігор Дзюба.
Андрій Костянтинович у своєму виступі висловив впевненість, що армійський вишкіл додасть сьогоднішнім призовникам мужності та сили, а також побажав кожному з них здоров’я, відваги та витримки. Зазначив, що головне завдання кожного дорослого юнака - бути захисником своєї землі, народу, миру, сім’ї – завжди почесно, гідно та благородно.
Хвилюючі слова від імені батьків, сини яких ідуть в армію, прозвучали з уст матері одного із них - Алли Білоус. Вона висловила надію, щоб сини через рік служби повернуться додому живими та здоровими, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку.
Напевне, проводи в армію назавжди запам’ятаються нашим хлопцям завдяки душевності і теплоті, подарованих аматорами сцени: Іриною Бикановою, Анною Тішаєвою, Оксаною Самойленко, Інною Некрасовою та танцювальним колективом «Арт - клуб».
Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а завтра всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми солдатами.
Щасливої їм дороги!



« повернутися до списку новин