Марківська районна рада

Урочисті заходи з нагоди Дня  Національної поліції України

Переглядів: 875

 

Сьогодні, 4 серпня, в залі засідань Марківської  райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня  Національної поліції України.

 Першим привітав особовий склад Марківського відділу поліції  т.в.о. начальника відділу П.І. Рогойський, наголосивши на  тому, що служба працівників поліції ніколи не буде легкою,  адже вона  вимагає від  кожного  зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви. А також висловив працівникам відділу вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Побажав і надалі мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Марківщини.

 Наказом ГУНП в Луганській області з нагоди відзначення другої річниці Дня Національної поліції  України преміювали особовий склад Марківського відділу поліції в розмірі по 2 тис. грн. кожному.

 Присвоєні спеціальні звання «старший лейтенант поліції» лейтенантам поліції А.Ю. Діденко та  С.І. Палазюку.

 Наказом ГУНП в Луганській області з нагоди відзначення другої річниці Дня Національної поліції  України та з метою підтримання молодих сімей, преміювали О.С. Ковгана, Д.Ю. Рипала, І.П.  Андронова в розмірі по 1 тис. грн. кожному.

 

 Привітати з професійним святом представників поліції району та  відзначити нагородами завітали голова районної ради А.К. Лигута,  заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації І.Л. Копатько,  голова Марківської селищної ради І.А. Дзюба та голова первинної  ветеранської організації ОВС О.П. Бараннік.

 «Бути працівником Національної поліції – це не просто вдягти новий  мундир, це означає, що мешканці району довірили вам власний  спокій та безпеку, тому ви повинні якісно виконувати покладені на вас  обов`язки як перед державою, так і перед громадянами України», –  сказав у своїй промові до поліцейських А.К. Лигута.

 За забезпечення належного громадського порядку на території району, захисту прав, свобод, законних інтересів громадян та з нагоди професійного свята Дня Національної поліції України, грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені: О.С. Ковган, Д.Ю. Рипало, С.О. Білаш, І.С. Сопільник, О.В. Кучеров, О.О. Колодько, Д.Ю. Скиба.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З щирими словами привітань на адресу винуватців свята звернувся голова селищної ради І.А. Дзюба побажавши працівникам поліції добра,  мирного неба, продуктивної служби, злагоди і благополуччя в родинах та вручив грамоти  Марківської селищної ради В.М. Діденку, О.В. Драголі, О.Ю. Вагіній, О.Ю. Єременко та Л.М.  Шевченко. 

 Завершилися урочисті заходи святковим концертом.

 



« повернутися до списку новин