Марківська районна рада

Урочисті проводи до армії

Переглядів: 1828

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні, 10 жовтня поточного року, в школі естетичного виховання відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2017 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Цього теплого осіннього дня привітати новобранців прийшли представники місцевого самоврядування та районної влади, а також рідні та близькі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Відкриваючи захід військовий комісар Марківського об’єднаного військового комісаріату Ю.О. Шемякін, звертаючись до присутніх, наголосив, що цієї осені до захисту Батьківщини приєднається 5 найкращих синів нашого району: Денис Кір’ян, Олександр Пономарьов, Євген Ткаченко, Костянтин Косолап, Максим Черствий, які будуть надійною заміною наших прославлених дідів і прадідів.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик та перший заступник, в.о. голови  районної державної адміністрації С.М. Трубіцин,  які вручили пам’ятки майбутнім воїнам. Вони побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні. У своїх виступах керівники підкреслили, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, що перед хлопцями нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.

У ході церемонії голова селищної ради І.А. Дзюба та голова Сичанської сільської ради В.П. Криуленко  новобранцям  вручили пам’ятні подарунки.

До молодого поповнення українського війська з побажаннями дружби і легкої служби звернувся  голова Марківської районної організації  ветеранів України ім. А. І. Єременка - І.Ф. Левченко , який не на словах знає, що таке виконувати свій військовий обов’язок. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги», – зазначив воїн-афганець та побажав хлопцям  успішної служби й  щасливого повернення додому.

Урочисту обіцянку з честю виконати свій військовий обов’язок від імені усіх призовників склав Максим Черствий.

Найтепліші щирі  слова побажань висловила мама одного з призовників Світлана Овчарова.

Проводи в армію завершились цікавою концертною програмою, яку підготували учасники художньої самодіяльності закладів культури району.

     



« повернутися до списку новин