Марківська районна рада

Захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Переглядів: 385

Сьогодні Марківщина, як і вся Україна, відзначає День Гідності та Свободи.

Український народ неодноразово захищав свої прагнення до свободи і незалежності, демократичні цінності та європейський шлях розвитку. Дорогою ціною  дістався нам власний вибір – вибір Свободи, Гідності та Нескореності.

За участю учнівської молоді та громадськості в приміщенні Марківської районної бібліотек, 21 листопада,  відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Сьогоднішній захід пов’язаний з буремними подіями, що стали переломним моментом в новітній історії України і поклали початок революції за людську та національну гідність і хвилюючою нотою звучать в наших серцях.

На початку заходу присутні в залі мали змогу переглянути тематичний відеоролик «Пливе кача», який пронизав до сліз кожного.  

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих земляків, учасників антитерористичної операції: Давіда Дзідзінашвілі, Сергія Андрієнка, Володимира Шила, В’ячеслава  Акутіна, Сергія Білокобильського, Віталія Птіцина, Олександра Світличного, Олесю Бакланову, які ціною власного життя боролися за територіальну цілісність і незалежність нашої держави.

Закінчився тематичний захід, присвячений Дню Гіності і Свободи, пронизливою піснею у виконанні Максима Конюхова «Не твоя війна».



« повернутися до списку новин