Марківська районна рада

Урочистий захід з нагоди професійного свята Дня рятівника

Переглядів: 1139

День рятівника – це свято сильних і відважних людей, які за покликом душі i серця обрали шляхетну і ризиковану професію, що вимагає від них безмежного запасу міцності, щоденної мужності і справжньої відваги.
Долаючи небезпеки, виходячи один на один зі стихією, вони рятують найдорожче в світі – людські життя.

17 вересня відбувся урочистий захід з нагоди професійного свята Дня рятівника з дотриманням карантинних вимог.

З нагоди професійного свята особовий склад 23-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма та селищний голова Ігор Дзюба. Побажали міцного здоров’я, сил і мужності, благополуччя, розуміння і підтримки в родинах.

Традиційно для святкового заходу не обійшлося без нагород та відзнак.
Начальник Марківського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області, полковник Олександр Стародубцев вручив Роману КОРОТУНУ нагрудний знак Державної служби України з надзвичайних ситуацій «За відвагу в надзвичайній ситуації».

Грамоти Головного управління ДСНС України у Луганській області за значні досягнення у службовій діяльності, вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та з нагоди Дня рятівника отримали Євген КУЖЕЛЬ та Олександр КОРНІЄНКО.

Також, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу захисту населення і територій від пожеж та надзвичайних ситуацій техногенного та природничого характеру, захисту життя і здоров’я людей та з нагоди професійного свята – Дня рятівника нагороджено:

ПОНОМАРЬОВА Андрія Сергійовича – начальника караулу 23-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області, лейтенанта служби цивільного захисту;
ЛЯШЕНКА Сергія Володимировича – провідного фахівця Марківського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту;
СИЧА Романа Вікторовича – рятувальника відділення 23 – ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області, молодшого сержанта служби цивільного захисту;
ЄМАНОВА Максима Олександровича – водія 23 – ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області, старшого сержанта служби цивільного захисту.

Також під час заходу кращих працівників рятувальної частини відзначено заохоченнями ГУ ДСНС України у Луганській області.

“ Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – ці слова є девізом служби ЦЗ, який засвідчує гуманність та жертовність професії.



« повернутися до списку новин