Марківська районна рада

«Мама, тато, я - спортивна сім’я»

Переглядів: 363


 

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ях шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей на базі Марківської гімназії був проведений молодіжний спортивно-розважальний конкурс “Мама, тато, я - спортивна сім`я”.
Участь у змаганнях взяли три родини: команда сім’ї Єременко, команда сім’ї Галюти та команда сім’ї Труш.
Команд – учасниць привітали учні гімназії запальним флеш – мобом та гарними піснями. 
На спортивний захід завітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук, директор Марківської гімназії Лариса Єфіменко. Побажали родинам здоров’я, успіху, наснаги та приємних вражень від участі. 
Програмою змагань передбачено проходження ряду цікавих естафет.
Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Це було справжнє свято для учасників заходу.
Суддями даного заходу були: головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Мирошниченко, працівник центру дитячої творчості Людмила Костюченко і вчитель фізичної культури Марківської гімназії Віталій Ткаченко.
Глядачі активно вболівали за свої команди. У залі панувала атмосфера доброзичливості, спортивного азарту та драйву.
Як і в будь-яких змаганнях, є переможці. Отож перше місце посіла команда сім’ї Труш, друге – сім’я Єременко, а третє отримала сім’я Галютів. Всі учасники нагороджені грамотами Марківської районної ради та Марківської РДА і пам’ятними подарунками.
Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.



« повернутися до списку новин