Марківська районна рада

Привітання з Днем Незалежності України

Переглядів: 585

Шановні Марківчани!

 Щиро вітаю Вас з найголовнішим святом нашої держави - Днем Незалежності України!

Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Незалежність стала найвеличнішим надбанням довгого і тернистого шляху, який пройшов наш народ до самоутвердження, до здобуття свого права на свободу. Вона визначила майбутнє України як держави і українців як європейської нації, відкрила широкі можливості для духовного розвитку, економічного зростання і добробуту кожного громадянина. Головне тепер – розумно скористатися тими можливостями.

Дорогі земляки! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним !

З повагою, голова Марківської районної ради                                                                  А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин