Марківська районна рада

Привітання до Дня автомобіліста і дорожника!

Переглядів: 540

Шановні автомобілісти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника!

Важко уявити собі сучасне життя, діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь і гордість за свою професію є основними.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та шляхового  господарства  міцного здоров’я, щастя,  добробуту, невичерпної енергії  і нових трудових здобутків всім вам на життєвих і автомобільних шляхах!

 

З повагою,

голова Марківської районної ради                       А.К. Лигута  

 



« повернутися до списку новин