Марківська районна рада

Очільник області Сергій Гайдай з робочим візитом відвідав Марківщину

Переглядів: 740

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай 19 серпня 2020 року з робочим візитом відвідав Марківщину.

В ході поїздки очільник області провів робочу зустріч за участю голови Марківської районної ради Андрія Лигути, першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації Олени Цовми, голови селищної ради Ігоря Дзюби, депутатів районної та селищної рад, керівників підприємств і установ, громадськості.

У вітальній промові очільник області запропонував жителям району озвучити перелік найпроблемніших питань, які необхідно оперативно вирішити.

Губернатором області були обговорені нагальні проблеми району. Зокрема, питання ремонту автомобільних доріг, що знаходяться на території району, забезпечення пожежної безпеки у закладах освіти району та медзакладах, проведення Інтернет мережі на селах та інше. Діалог, який відбувся між керівником Луганської ОДА та присутніми був відкритим.

Підбиваючи підсумки засідання, Сергій Володимирович наголосив на обов’язковому дотриманні карантинних та противірусних заходів, дотриманні власної безпеки.

В ході робочого візиту керівник ОДА відвідав об’єкти освітньої галузі та підприємства району.

 

 



« повернутися до списку новин