Марківська районна рада

Черговий  виїзний прийом на територію Кабичівської сільської ради

Переглядів: 443

 

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво районної ради. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади. Черговий  виїзний прийом здійснено 11 вересня поточного року головою Марківської районної ради Андрієм Лигутою на територію Кабичівської сільської ради.

В ході візиту голова райради зустрівся з секретарем сільської ради  Лідією Богдашка та  трудовим колективом ради, обговоривши ряд важливих питань, які потребують вирішення. Поспілкувалися щодо сімей зі статусом переселенця, їх на території проживає 7, загалом 30 чоловік.

В ході особистого прийому до Андрія Костянтиновича зверталися мешканці громади зі своїми проблемами  та з наболілими питаннями, що стосуються життєдіяльності села.

Першою до голови райради звернулася директор місцевого Будинку культури Людмила Мосенко із художнім керівником Світланою Мірошник з приводу забезпечення новоствореного ансамблю сценічними костюмами задля приємного враження від виступів, які подякували депутатському корпусу районної ради за виділені кошти на придбання музичної апаратури та в свою чергу поділилися планами роботи на майбутнє. А також їх хвилювало питання організації водопостачання в клубі.     

Велике занепокоєння у директора Кабичівської ЗОШ I – III ступенів  Таїсії Базікало викликає питання не розпочатого капітального ремонту школи, так, як в інших закладах освіти району, які стали можливими завдяки фінансуванню з Державного фонду регіонального розвитку та участі місцевих бюджетів, вони в стадії завершення. А також звернула увагу на низьку матеріально – технічну забезпеченість класу для проведення лабораторних робіт.

Громада Кабичівської сільської ради завжди активно приймає участь в різних проектах та конкурсах, тому поспілкувавшись з представниками ГО «Добробут» та «Відродження» Андрій Костянтинович має впевненість, що спільні проекти із залученням коштів районного бюджету є необхідністю.



« повернутися до списку новин