Марківська районна рада

БУДІВЛЯ ПОЛІКЛІНІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ МАРКІВСЬКОЇ БАГАТОПРОФІЛЬНОЇ ЛІКАРНІ ОСНАЩЕНА ЗОВНІШНІМ ЛІФТОМ ДЛЯ ПІДЙОМУ ОКРЕМИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ

Переглядів: 319

В житті кожної людини можуть трапитися прикрі випадки, наслідками яких є серйозні травми, загострення чи прогресування хвороби, тощо. Тоді в першу чергу постає питання транспортування важкохворих до місця діагностики, лікування, консультування.
Тому головним лікарем Марківської багатопрофільної лікарні Андрієм Третяком було прийняте рішення про проведення капремонту ганку поліклінічного відділення з улаштуванням механізму для підйому окремих груп населення. Дану ініціативу підтримали депутати районної ради і виділили з районного бюджету кошти в сумі 1 млн. 450 тис. грн.
Встановлення підйомника дасть можливість доставити людину, яка потребує негайного обстеження в рентгенкабінет, отримати необхідну консультацію та призначення лікаря.
З введенням в експлуатацію ліфта будуть забезпечені всі умови для вільного безперешкодного доступу особам з обмеженими фізичними можливостями до отримання медпослуг.
Всі ремонтні роботи завершено.
Найближчим часом даними послугами зможуть скористатися всі, хто цього потребує.



« повернутися до списку новин