Марківська районна рада

Створено належні умови для навчання та виховання учнів в рамках проекту «Нова українська школа»

Переглядів: 356

На постійному контролі керівництва Луганської облдержадміністрації, обласної військово – цивільної адміністрації знаходиться питання функціонування закладів освіти області.

В рамках реалізації Концепції «Нова українська школа» для організації сучасного освітнього простору депутати Марківської районної ради сьомого скликання на 24 (позачерговій) сесії  виділили з районного бюджету кошти в сумі 392 тис. грн. Для даних цілей також затвердили субвенцію з обласного бюджету в сумі 506 тис. грн.

Для всіх першокласників району придбано нові сучасні меблі (шафи книжкові, парти та стільці для учнів, столи та стільці для вчителя, аудиторські магнітні дошки), дидактичні матеріали (набори ігрові, навчальні, дидактичні, музичні, демонстраційні) та технічне обладнання (ноутбуки, інтерактивні проектори, багатофункціональні пристрої з Wi-Fi, екрани настінні ручні, екрани мобільні на тринозі).

В усіх загальноосвітніх навчальних закладах району створені належні умови для навчання та виховання учнів в рамках проекту «Нова українська школа».

 



« повернутися до списку новин