Марківська районна рада

Голова районної ради звітував перед президією районної організації ветеранів ім. А.І. Єременка про свою діяльність за 2016 рік

Переглядів: 568

Сьогодні, 29 грудня 2016 року голова Марківської районної ради А.К. Лигута звітував перед президією районної організації ветеранів ім. А.І. Єременка про свою діяльність за 2016 рік.

Андрій Костянтинович у своєму виступі підвів підсумки роботи районної ради за 2016 рік та окреслив перспективи на 2017 рік.

Також він відмітив високу активність роботи депутатів  районної ради , серед яких є три представники ветеранської організації (Тищенко Н.М., Сопільник Т.М., Старостенко М.Д.).

Проблемам , з якими звертаються члени районної організації ветеранів до голови районної ради, завжди приділяється належна увага та прикладається максимум зусиль для їх вирішення.

Голова районної ради наголосив на необхідності гідного відзначення в районі 30 – ти річчя створення районної організації ветеранів ім. А.І. Єременка. Підтримку депутатського корпусу з даного питання він гарантував.

Всіх присутніх Андрій Костянтинович привітав з наступаючим Новим 2017 роком та Різдвом Христовим. Побажав миру, добра, сімейного тепла та затишку в кожну родину.



« повернутися до списку новин