Марківська районна рада

Відбувся семінар-презентація на тему: «Разом до справедливої та безпечної громади»

Переглядів: 621

03 лютого 2017 року об 11 годині в залі засіданнь райдержадміністрації відбувся семінар-презентація на тему: «Разом до справедливої та безпечної громади». Семінар приурочений запуску Проекту ЄС/ПРООН «Верховенство права та правосуддя на рівні громад у постраждалих від конфлікту районах України» та Проекту міжнародної технічної допомоги ПРООН «Відновлення врядування та примирення на територіях України, що постраждали від кризи».

Семінар-презентацію провели: Ганна Борова – радник ПРООН з питань примирення та соціальної єдності, Еміль Коренєв – головний спеціаліст з питань примирення та соціальної єдності та Олександр Муратов – спеціаліст з адміністративної децентралізації.

В роботі семінара взяли участь: головний спеціаліст, юрисконсульт Марківської районної ради Сергій Труш та головний спеціаліст з питань комунальної власності Марківської районної ради Тетяна Коваленко.

Представники  Сєвєродонецького офісу ПРООН ознайомили присутніх з такими питаннями:

  1. Економічне відродження і відновлення критичної інфраструктури.
  2. Громадська безпека та соціальна згуртованість.
  3. Допомога місцевій владі та реформи децентралізації.

В ході обговорення другого питання було проведено фокус – групове дослідження серед присутніх з метою ознайомлення найболючіших проблемних питань всіх населених пунктів Марківського району.

Проект ЄС/ПРООН передбачає з ініціативними громадами тісну співпрацю для покращеня умов проживання на селі.



« повернутися до списку новин