Марківська районна рада

Друге коло відкритого чемпіонату з міні футболу Новопсковського району

Переглядів: 389

27 січня 2018 року, розпочалося друге коло відкритого чемпіонату з міні футболу Новопсковського району. Команди розділені на дві підгрупи. В вищу групу ввійшло три представника Марківського району, а саме команди: «Нива», ВПС та «Марсель».
В своїй першій грі другого кола марківська «Нива» зустрілась з командою «Новобіла». Як показали ігри першого кола, команда «Новобіла» має свій стиль гри і для багатьох суперників вона дуже складна. Але в сьогоднішньому матчі «Нива» показала майстерну гру і виграла з рахунком 10:7. Марківчани по грі перегравали суперника, але допущені помилки в обороні давали супернику надію зрівняти рахунок та перемогти.Команда «Нива» логічно довела гру до перемоги, з чим ми їх і вітаємо.
В другому матчі зустрілися команди ВПС Марківка та «Марсель», в якому сильнішою виявилася команда прикордонників, вони виграли матч з рахунком 5:3.
Команда «Відродження» Бондарівка, яка виступає в другій групі зі своїм суперником не зустрілася, так як команда не прибула за погодних умов. Гру перенесено.
Дякуємо командам за перемогу, всім вболівальникам, які були на матчі, приємних спогадів. Зустрінемося через тиждень та підтримаємо наші команди.



« повернутися до списку новин