Марківська районна рада

Працівники культури та майстри народного мистецтва району відзначили своє професійне свято

Переглядів: 1008

9-го листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день  працівників культури та аматорів народного мистецтва.  Це свято є визнанням заслуг людей творчих, емоційних, які допомагають усім нам розуміти і цінувати прекрасне, дбають про естетичне і моральне виховання, сприяють збереженню народних традицій і звичаїв.

У школі естетичного виховання 8 листопада 2017 року відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Слова щирих і сердечних вітань на адресу працівників клубних, бібліотечних, музейних закладів району, школи естетичного виховання, учасників художньої самодіяльності прозвучали від заступника голови Марківської районної ради Галини Худик та заступника голови районної державної адміністрації Ігоря Копатька.

«Завдяки вашій натхненній праці наше життя стає більш змістовним, глибшим і емоційно наповненим. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідний край, рідну Україну. Ви - ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності. Адже національна культура і духовність є могутнім фундаментом для подальшого розвитку нашого суспільства», - зазначила заступник голови районної ради Галина Худик.

За багаторічну творчу і сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культурної сфери грамотами районної державної адміністрації та районної ради, відділу культури райдержадміністрації нагороджено кращих працівників галузі та колективи культури району.

На урочистому заході у м. Сєвєродонецьк з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва Почесною грамотою управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації нагороджено директора школи естетичного виховання Софію Акимову за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури та відродження національної свідомості на Луганщині. Листом – подяки Луганської облдержадміністрації було відзначено директора Бондарівського сільського Будинку культури Валентина Горбаньова.

 



« повернутися до списку новин