Марківська районна рада

Пленарне засідання сорокової (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 767

 

Сьогодні, 29 серпня під керівництвом голови Марківської районної ради Андрія Лигути відбулось пленарне засідання сорокової (позачергової)  сесії районної ради сьомого скликання. Передувала сесії робота постійних комісій районної ради сьомого скликання. Участь в роботі пленарного засідання сесії прийняла перший заступник в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма.

Для участі у пленарному засіданні зареєструвалося 15 районних обранців.

Засідання розпочалося вшануванням хвилиною мовчання пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік.  А саме:

Марківському РТМО уточнено залишки медичної субвенції обласного бюджету 2018 року по загальному та спеціальному фонду на загальну суму 965 306 грн, виділено додаткові бюджетні асигнування з районного бюджету на загальну суму 342 954 грн. Кошти буде направлено на забезпечення комп’ютерною технікою лікарів, придбання медикаментів, лікарських засобів та перев’язувальних матеріалів, інструментів, матеріалів для поточного ремонту.

Підтримано клопотання про припинення діяльності юридичної особи Марківського РТМО шляхом її реорганізації (перетворення) у Комунальне некомерційне підприємство «Марківська багатопрофільна лікарня» Марківської районної ради.

Виділено додаткові асигнування з районного бюджету у розмірі 1 710 930 грн з метою оновлення матеріально-технічної бази, проведення поточних ремонтів та придбання обладнання і предметів довгострокового користування по закладах освіти та забезпечення сучасного освітнього простору Нової української школи.

Погоджено колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» та виділено додаткові кошти з районного бюджету в сумі 161 843 грн для фінансової підтримки закладу та придбання туберкуліну для вакцинації дітей віком до 14 років. Затверджено фінансовий план КНП «МЦПМСД» на 2020 рік та Положення про закупівлю відомчого житла для медичних працівників з вищою медичною освітою КНП «МЦПМСД».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виділено додаткові асигнування з районного бюджету у розмірі 161 480 грн для покращення матеріально-технічної бази закладів культури району.

Виділено додаткові кошти з районного бюджету в сумі 41 451 грн Марківській районній комунальній установі ФСК «Нива» для оновлення матеріальної бази установи.

В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили рішення з питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями. Підтримано ряд інших питань, висвітлених в протоколах поіменного голосування, розміщених на офіційному веб-сайті Марківської районної ради.



« повернутися до списку новин