Марківська районна рада

Районна спартакіада допризовної молоді серед учнів 10 - 11 класів загальноосвітніх шкіл району

Переглядів: 498

20 жовтня поточного  року на базі Марківської гімназії відбулася районна спартакіада допризовної молоді серед учнів 10 - 11 класів загальноосвітніх шкіл району.

На заході були присутні: заступник голови районної ради, головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації, представники прикордонної служби «Марківка»  та райвійськкомату.

Основною метою спартакіади було формування в учнів національної свідомості та патріотичних почуттів, готовності захищати свій народ, свою державу та виховання духовно і фізично розвиненого юного покоління.

Учасників змагань привітала заступник голови Марківської районної ради Галина Худик та  начальник II відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Марківка» Дмитро Деркульський. Побажали майбутнім захисникам нашої країни успіхів у навчанні, наполегливості та перемоги у змаганнях.

Програма складалася з п’яти видів змагань, а саме: підтягування на перекладині, стрільба з пневматичної гвинтівки, метання гранати на дальність, одиночної стройової підготовки та бігу на 100 м. Змагання проходили у завзятій боротьбі.

І місце здобула команда Бондарівської гімназії, ІІ місце – команда Марківської гімназії та ІІІ місце посіла команда Кабичівської ЗОШ I - III ст.

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами райдержадміністрації та районної ради.



« повернутися до списку новин