Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку бюджету та фінансів

Переглядів: 531

20 липня поточного року відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку бюджету та фінансів.

На комісії розглядалися питання:

  1. Про укладення Договору про порядок висвітлення діяльності районної ради приватним підприємством «Редакція газети «Вісті Марківщини».
  2. Про затвердження змін до Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2017 рік.
  3. Про внесення змін до штатного розпису Марківської районної ради Луганської області.
  4. Про внесення змін до районної цільової Програми «Освіта Марківського району на 2017 – 2020 роки» (до розділів VII, VIII).
  5. Про перейменування Караван – Солодківської загальноосвітньої школи I – II ступенів Марківської районної державної адміністрації Луганської області.
  6. Про надання дозволу відділу освіти Марківської райдержадміністрації на введення 2 ставок кухарів до штатного розпису Марківської гімназії Марківської районної державної адміністрації Луганської області.
  7. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 24.05.2017 року №15/1 «Про перейменування Веселівської загальноосвітньої школи I – II ступенів Марківської райдержадміністрації Луганської області у навчально – виховний комплекс «Веселівська загальноосвітня школа I - II ступенів – дошкільний навчальний заклад» Марківської райдержадміністрації Луганської області.
  8. Про надання дозволу відділу культури на введення 1 ставки інженера – програміста до штатного розпису Марківського районного Будинку культури.
  9. Про надання дозволу Марківському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на введення 1 ставки соціального робітника до штатного розпису установи.
  10. Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області.
  11. Про виділення іншої субвенції Марківській селищній раді на придбання житла.
  12. Про надання дозволу відділу освіти Марківської райдержадміністрації на введення додаткових 0,5 штатних кухаря та 1 ставки підсобного робітника до Курячівської ЗОШ I - II ступенів Марківської районної державної адміністрації Луганської області.
  13. Про надання дозволу відділу освіти Марківської районної державної адміністрації на створення навчально – виховного комплексу «Сичанська загальноосвітня ЗОШ I - III ст. – дошкільний навчальний заклад» Марківської районної державної адміністрації.
  14. Про надання  дозволу відділу освіти  Марківської районної державної адміністрації на введення додаткових 3,06 ставки педагогічних працівників для здійснення у 2017 – 2018 навчальному році дистанційного навчання.
  15. Про надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації на введення 1 ставки механіка шкільного автобуса в штат відділу освіти Марківської районної державної адміністрації.
  16. Про надання дозволу відділу освіти Марківської райдержадміністрації на створення навчально – виховного комплексу «Кризька загальноосвітня ЗОШ I - III ст. – дошкільний навчальний заклад» Марківської районної державної адміністрації.
  17. Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

 



« повернутися до списку новин