Марківська районна рада

Всеукраїнський місячник безпеки дорожнього руху

Переглядів: 596
З 8 серпня по 12 вересня на території області пройде Всеукраїнський місячник безпеки дорожнього руху
 
   Згідно з даними міліцейської статистики, щодня в Україні внаслідок дорожніх пригод в середньому гине 12 осіб, за рік ця цифра сягає 4,5 тисяч. Крім того, щорічно на наших дорогах травмуються більше 32 тисяч осіб. 
   У 2016 році ситуація з безпекою на наших дорогах погіршилася ще сильніше – кількість ДТП з постраждалими зросла майже на 30%, а травмованих – на 32 %. 
   На території Луганської області з початку року сталося 202 ДТП, в яких 19 учасників дорожнього руху загинули та 270 отримали травми. У порівнянні з минулим роком, кількість ДТП збільшилась на 32%. Головними причинами аварій стали перевищення водіями швидкісного режиму, порушення правил маневрування, керування транспортними засобами у нетверезому стані, порушення правил проїзду перехресть, а також порушення правил пішоходами.
   З метою стабілізації ситуації, усунення причин і умов виникнення дорожньо-транспортних пригод, підвищення рівня дорожньої дисципліни, а також попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, з 8 серпня по 12 вересня по всій Україні буде проведено місячник безпеки дорожнього руху. 
   Основними завданнями поліції на час місячника БДР стануть налагодження співпраці з місцевою владою, громадськістю, розкриття злочинів, пов'язаних з використанням транспортних засобів, превентивна робота і виявлення порушень на дорогах.
   Планується проведення цільових відпрацювань, профілактичних заходів, обстеження вулично-дорожньої мережі. Буде задіяна максимально-необхідно кількість співробітників поліції.
 
 
Сектор БДР Марківського ВП
ГУНП в Луганській області


« повернутися до списку новин