Марківська районна рада

Засідання «круглого столу» на тему "Підтримка домогосподарств"

Переглядів: 335

Сьогодні, 17 травня в залі Центральної бібліотеки заступник голови Луганської ОО ТЧХУ Лідія Загребіна провела засідання «круглого столу» на тему «Підтримка домогосподарств » за фінансової підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. 
У ньому взяли участь заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, представники районної державної адміністрації, центру зайнятості, управління соціального захисту населення, Марківського об'єднаного управління пенсійного фонду, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру надання соціальних послуг, голова Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України, громадськість.
Даний проект направлений на надання допомоги найбільш вразливим категоріям населення. Підтримка за такою програмою буде надаватись певним категоріям осіб (людям працездатного віку без доходу або з низьким рівнем доходу) у вигляді грошових грантів (близько 26 тис.грн) на реалізацію їхніх ідей при виконанні деяких умов.
Програма спрямована на підтримку найбільш вразливих верств населення, а саме:
• Домогосподарства з особами/особи з обмеженими можливостями (особи з інвалідністю 1-ї та 2-ї груп).
• Домогосподарства/особи, які опікають людей похилого віку (старше 65 років).
• Одинокі годувальники з дітьми молодше 18-ти років.
• Багатодітні сім'ї (з дітьми молодше 18-ти років).
• Сироти.
Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері, присутні на зустрічі звертались до представників проекту з турбуючими їх питаннями, на які вони отримували кваліфіковану відповідь та наводили приклади.



« повернутися до списку новин