Марківська районна рада

Відбулося засідання колегії Марківської районної  державної адміністрації

Переглядів: 488

30 березня 2018 року відбулося засідання колегії Марківської районної  державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації  Ігоря Дзюби.

У засіданні взяли участь голова районної ради Андрій Лигута,  члени колегії, керівники підприємств, установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.

На засіданні колегії були розглянуті наступні питання:

  1. Про схвалення проекту Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2018 рік.
  2. Про схвалення проекту районної Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Марківському районі на 2018-2019 роки.
  3. Про підсумки роботи Центру надання адміністративних послуг за 2017 рік.

Після розгляду даних питань продовжилося виїзне засідання колегії на території сіл Бондарівка та Курячівка. Розглядалося питання про організацію та хід підготовки проведення весняно-польових робіт в агроформуваннях району.

По закінченню розгляду питань члени колегії погодили проекти відповідних розпоряджень.

Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, селищною та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.

 

 



« повернутися до списку новин