Марківська районна рада

Районна спартакіада допризовної молоді, присвячена Дню захисника України

Переглядів: 312

Сьогодні, 10 жовтня на базі Опорного закладу Марківська гімназія відбулася районна спартакіада допризовної молоді, присвячена Дню захисника України серед юнаків 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та Марківського професійного аграрного ліцею.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, голова селищної ради Ігор Дзюба, заступник військового комісара Марківського ОРВК Сергій Бабай. Побажали майбутнім захисникам нашої країни успіхів у навчанні, наполегливості та перемоги у змаганнях.

Взяти участь у змаганнях з бігу на 100 м., підтягуванні на перекладині, стрільбі  з пневматичної гвинтівки, стройовій підготовці, метанні учбової гранати прибуло 5 команд: Бондарівської гімназії, Опорного закладу Марківська гімназія, Кабичівської  та Сичанської ЗОШ I-III ст., студенти аграрного ліцею. По закінченню змагань працівниками Марківського об’єднаного районного військового комісаріату та швидкої медичної допомоги було проведено показові виступи (сучасна зброя та елементи з надання першої допомоги).

За підсумками виступів у всіх видах змагань перше загальнокомандне місце посіла команда Бондарівської гімназії, друге місце зайняла команда Марківського професійного аграрного ліцею та замкнули трійку призерів команда Опорного закладу Марківська гімназія.

Переможці та призери в особистому заліку з кожного виду змагань були нагородженні грамотами і медалями, а команда-переможець – кубком.



« повернутися до списку новин