Марківська районна рада

Підготовка загальноосвітніх закладів району до нового навчального року

Переглядів: 399

Літо так швидко пролітає, і перше вересня вже не за горами. Але у школах Марківського району не до відпочинку. Ремонти киплять майже в кожному навчальному закладі. Де тільки стелю пофарбували, а де й до капітальної перебудови повинні вже давно були взятись підрядчики.

З цими питаннями зіткнувся голова Марківської районної ради Андрій Лигута, відвідавши Бондарівську гімназію, Курячівську та Кризьку загальноосвітні школи.

Хоча й на календарі пора відпочинку для дітей, та педагогічний колектив максимально використовує цей час для підготовки роботи школи до нового навчального року,- зазначила при зустрічі Ірина Тищенко, директор Бондарівської гімназії. Також Ірина Анатоліївна розповіла про ремонт ганку та потребу у додаткових коштах на капітальний ремонт сходів і звернула увагу на затримку ремонту в класах, так як існує проблема по невиконанню робіт підрядчиком по заміні вікон на енергозберігаючі.

Директор Курячівської ЗОШ I-II ст. Світлана Таранова разом з Андрієм Лигутою провели загальний огляд школи та проаналізували її готовність зустрічати учнів першого вересня поточного року. Особливу увагу голова райради звернув на спортивну залу, де завершується капітальний ремонт, на який виділялися кошти з районного бюджету на 23 сесії Марківської районної ради.

На подвір’ї Кризької ЗОШ I-III ст. зустрів Андрія Лигуту директор даного навчального закладу – Олександр Пономарь, який розповів та ознайомив голову районної ради про хід поточного ремонту школи, перспективи щодо відкриття дошкільної групи та попрохав у сприянні щодо обладнання комп’ютерного класу.

Загалом залишається відкритим питання щодо проведення ремонтних робіт з теплозберігаючими технологіями Бондарівської гімназії та Кризької ЗОШ з причини не прибуття до даного часу підрядчика на дані об’єкти.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин