Марківська районна рада

На Марківщині привітали землевпорядників та працівників сфери ЖКГ

Переглядів: 329

Щорічно у другу суботу березня відзначають День землевпорядника, а кожну третю неділю - День працівників сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. З нагоди цих професійних свят  відзначено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради кращих працівників галузей.

Голова районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Костянтин Тимунь вручили відзнаки за особистий внесок у розвиток сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення району, високий професіоналізм, сумлінну працю і з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Сергію Шаповалову - майстру Марківської дільниці РКП «Старобільськвода» та електрику КП «Марківський комунальник» -  Олександру Кліщову.

Також з нагоди Дня землевпорядника України  спільною грамотою райдержадміністрації та районної ради нагороджено Сергія Каплю,   спеціаліста II категорії Кабичівської сільської ради та державного  кадастрового реєстратора Відділу у Марківському районі ГУ Держгеокадастру у Луганській області Сергія Глущенка.

Перші керівники району привітали нагороджених зі святом, побажали їм та їх колективам подальших успіхів у праці та особистому житті.

 



« повернутися до списку новин