Марківська районна рада

Районний чемпіонат з футболу

Переглядів: 584

 

10 серпня поточного року відбувся завершальний матч районного Чемпіонату з футболу. На стадіоні Курячвки зустрілися команди села Курячівка та Марківської селищної ради.

Запеклість боротьби булла відчутна з перших хвилин гри. І як не намагалися команди обіграти один одного, у першому таймі рахунок не був відкритий.

А ось другий тайм став не тільки вирішальним, але й, без перебільшення, найжорстокішим у цього річному районному футбольному сезоні.

Спочатку марківчани відкрили рахунок першим забитим голом, далі зрівняла рахунок Курячівка. Та і наступний забитий гол був теж курячанами. Але Марківка зрівняла рахунок, чим у свою чергу довела, що не згодна з перевагою суперника на полі.

Хотілося б на цьому й поставити крапку, але, на жаль цього разу не обійшлося й без футбольних суперечок на полі.

Слід відмітити, що претензії та не згода з роботою судді були на протязі всієї гри. Виникали спірні питання у обох представників команд. Та, судя чинавіть з власногодосвіду, суддя рідко коли задовольняєвсіхприсутніхпід час футбольних змагань.

Також матч Курячівка-Марківка "відзначився", на жаль, і жорстокістю. Прагнучи перемогти, футболісти обох команд не розраховували власну силу і тому через це багато хто отримав травми.

Знову ж таки, на жаль, сьогодні на полі і не обійшлось без нападу на суддю. Після фінального свистка арбітр матчу отримав удар від одного з гравців команди Курячівки. Слід за цим розгорнулася справжня сварка між футболістами обох команд та вболівальниками, що були присутні під час гри. Було, чеснокажучи, трохи дивно спостерігати за тим, що відбувалося. Адже, мабуть, всі непорозуміння під час гри, непогодження з якимись моментами слід залишати або на полі, або мирно обговорювати в межах команд. Тим паче, що вболівальники мають завжди знаходитися на трибунах... Навіть якщо травму отримала для вас близька людина, не слід шукати того, хто мав намір так вчинити. Адже, у спорті буває все і футбол не є виключенням.

Некоректна поведінка на полі, несправедливе суддійство - питання, які мають вирішувати між собою тільки футболісти.

Було дуже гірко чути, коли пролунала погроза що довідмови деяких гравців Курячівки відучасті у обласному Чемпіонаті. Як церозуміти – поки, що невідомо. На такого року змаганнях всі представники районних команд, начебто, виступають за честь району, не особисто за когось, чи не так?

Щодо сьогоднішньої гри, розмов і запитань ще є багато. Та кінечний результат матчу Курячівка – Марківська селищна рада - 2:2, перемога залишилася нічиєю.

Особисто від себе додам: В обов'язки прес-секретаря входить вислітлювати події, зокрема, що стосуються футболу на Марківщині. Сьогоднішня гра передбачає те, що даний матеріал залишить за собою велику массу невдоволених. Та, у свою чергу, виклад подій був показаний у форматі "побаченого на власні очі". Адже, можливо, в мою адресу будуть зауваження, що я маю особисту заінтересованість у вигідному висвітленні якоїсь з команд. Тому слід роз'яснити, що народилася та виросла в Курячівці, а на даний момент проживаю та працюю в Марківці. Розділити, яка команда, на даний момент, для мене в пріорітеті просто не маю морального права. Всі претензії до статті та свої особисті думки можна присилати в групу, щоб опублікувати чиїсь погляди не виникне жодних проблеми.

Звісно ж, ми продовжуємо вболівати за місцевий футбол, але ні в якому разі не хочеться платити за нього такою ціною...

 

Вікторія Кліщова.



« повернутися до списку новин