Марківська районна рада

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Переглядів: 864

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди свята, 1 листопада у актовій залі РДА відбулися урочистості.

Працівників соціальної сфери району привітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник, в.о.голови райдержадміністрації Олена Цовма та голова селищної ради Ігор Дзюба.

 У своєму виступі Андрій Костянтинович зазначив, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері. Подякував працівникам управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, управління пенсійного фонду України, центру зайнятості населення, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службі у справах дітей за їх роботу. Побажав присутнім міцного здоров’я, успіхів та здобутків у їх нелегкій справі.

Кращим працівникам соціальної сфери  керівники району вручили почесні грамоти обласного та районного рівнів.

Також, на адресу працівників соціальної сферицього цього святкового дня лунало ще багато привітань.

Як завжди, працівники районного Будинку культури, сільських клубів, центру дитячої творчості підготували чудову концертну програму, впродовж якої дарували присутнім хороший настрій.



« повернутися до списку новин