Марківська районна рада

Із світлим та прекрасним святом –  Міжнародним  Днем захисту дітей

Переглядів: 706

                                                               

                                                               Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаю Вас із світлим та прекрасним святом –  Міжнародним  Днем захисту дітей, яке традиційно відзначається 1 червня більш ніж у 30 країнах світу.

Діти – це Божий дар, наша надія і майбутнє. Відтак хотілося б, аби наші діти мали радісне і безтурботне дитинство.

Діти – це наше  майбутнє, а значить майбутнє  нашої  держави, яке формується  у сьогоденні. Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі, прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. Обов'язок родини, школи, органів влади та громадськості - подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Дуже хочеться, щоб не тільки сьогодні, а й завжди, діти усього світу щодня радісно посміхалися, відчували мамину ласку і батьківське міцне плече, адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя. Ми повинні всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість.

Дорогі діти, від себе особисто та усього депутатського корпусу бажаю Вам і Вашим рідним здоров’я, щастя та сімейного затишку. Нехай збуваються найзаповітніші мрії,  задуми і сподівання! Юні українці, добра Вам, сонячного й мирного неба!

З повагою, 

голова Марківської районної ради                                         А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин