Марківська районна рада

Розіграш Новорічного Кубку з міні - футболу

Переглядів: 556

21 грудня поточного року на базі Марківської гімназії відбувся розіграш Новорічного Кубку з міні - футболу, серед учнів 4-6 і 7-9 класів .

 Дані змагання проводилися з метою розвитку футбольних традицій району та виявлення кращих гравців для участі в в чемпіонаті Луганської області з міні - футболу.

На урочистому відкритті учасників спортивного заходу привітали заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик, директор Марківської гімназії Л.А. Єфіменко, методист РМК відділу освіти райдержадміністрації З.Г. Мішура та начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації П.М. Якимчук.

З умовами проведення змагань ознайомив головний суддя змагань, директор Марківської ДЮСШ О.Г. Ткаченко.

З новорічним настроєм та жагою до перемоги юні любителі футболу боролися за звання переможця.

За підсумками змагань серед учнів 4-6 класів перше місце Новорічного Кубку вибороли юні спортсмени з Марківської гімназії (команда №1), друге – Марківської гімназії (команда №2), а третє місце посіли юні футболісти з  Курячівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Серед 7-9 класів перше місце посіла команда Курячівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге – Марківської гімназії і трете місце виборола команда Бондарівської гімназії.

Команди переможців було нагороджено Кубками, медалями, грамотами Марківської районної ради та райдержадміністрації. Командам  призерам змагань було вручено медалі, грамоти та від обласної федерації футболу кожному капітану команди - футбольні м’ячі.



« повернутися до списку новин