Марківська районна рада

 ПРОВЕДЕННЯ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАХОДІВ   «УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!»

Переглядів: 554

            

                                            

        Сектор безпеки дорожнього руху (БДР)   Марківського відділу поліції нагадує водіям, що у дітей настала пора шкільних занять. З 20 серпня по 20 вересня 2016 року на території України проводяться профілактичні заходи «Увага!Діти – на дорозі!».

        Шановні водії, будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, а саме розміщення учбових закладів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Зверніть увагу, що переважно у період сутінок або в темний час доби під колесами автомобілів  травмуються пішоходи.

         Сектор Марківського ВП попереджає, що погана видимість та нехтування учасниками дорожнього руху правилами безпеки на дорозі нерідко стають причинами дорожньо- транспортних пригод.

          А  батькам, радимо, що для того,  щоб водії могли вчасно помітити маленьких пішоходів на дорозі,  таким учасникам дорожнього руху треба мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.

         Також звертаємось до батьків: прищеплюйте дітям навички дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що  найкращий спосіб виховання – це приклад дорослих. Тому навіть якщо і поспішаєте, не порушуйте правил, особливо у присутності дітей. Нагадайте дітям, що вони повинні  ходити лише тротуарами, пішохідними доріжками, та переходити проїжджу частину тільки у встановлених місцях.

 

        Сектор Марківського ВП

        ГУНП в Луганській області



« повернутися до списку новин