Марківська районна рада

Засідання тридцять восьмої чергової сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 942

Сьогодні, 24 липня під керівництвом голови Марківської районної ради Андрія Лигути відбулось пленарне засідання тридцять восьмої чергової сесії районної ради сьомого скликання. Перед початком сесії відбулося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів. На порядок денний винесені питання, які були детально опрацьовані постійними комісіями.

Традиційно, районні обранці внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік. Зокрема,  підтримали рішення співфінансування з районного бюджету щодо  придбання шкільного автобуса на суму - 952 тис. 159 грн.

1 млн. 427 тис. грн.. виділено кошти на капітальний ремонт покрівлі будівлі та улаштування пандусу Курячівської ЗОШ I-II ст..

Депутатським корпусом виділено кошти на проведення ремонтно-будівельних робіт за робочим проектом «Капітальний ремонт з застосуванням енергозберігаючих технологій будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Караван-Солодкий, вул. Центральна, 18 Марківського району Луганської області» у сумі 1 млн. 129  тис. грн..

1 млн. 726 тис. грн.. депутати виділили на капітальний ремонт зовнішніх теплових мереж Марківського РТМО.

На заробітну плату комунальному некомерційному підприємству «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради виділено кошти у сумі 442 тис. грн..

Також, депутати затвердили виділення коштів з районного та сільських бюджетів на співфінансування завершення інфраструктурних проектів по реконструкції (термомодернізації) будівель Кабичівської (144 тис. грн..) та Краснопільської (70 тис. 148 грн..) шкіл.

Затверджено районну Програму забезпечення відомчим житлом медичних працівників з вищою медичною освітою на 2019-2020 роки комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради.

В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили рішення з більшості питань порядку денного (порядок денний) з внесеними змінами та доповненнями.

Відповідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті Марківської районної ради.



« повернутися до списку новин