Марківська районна рада

Пленарне засідання чотирнадцятої сесії Марківської районної ради Луганської області сьомого скликання

Переглядів: 528

5 травня поточного року в залі засідань райдержадміністрації голова Марківської районної ради провів пленарне засідання чотирнадцятої сесії Марківської районної ради Луганської області сьомого скликання.

На засідання були запрошені перший заступник, в.о.  голови  райдержадміністрації, заступник голови райдержадміністрації, начальник управління фінансів райдержадміністрації, селищний та сільські  голови,  керівники підприємств, установ, організацій  району,  представники правоохоронних органів,  громадських  організацій та засобів масової  інформації.

На сесію прибули і зареєстровані 18 депутатів. Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – І.В. Некрасову.

Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: К.М. Тищенка, Т.В. Самойленко та С.С. Сопільника.

На сесії розглядалися питання згідно порядку денного (порядок денний). Були заслухані звіти головного редактора радіоінформаційної організації «Марківська районна редакція радіомовлення», директора Марківської районної друкарні, заслухано та внесено зміни до районних Програм та інші питання.  Детально було обговорено зміни, які пропонуються внести  до районного бюджету на 2017 рік.

 

   



« повернутися до списку новин