Марківська районна рада

На установчому з'їзді було створено Асоціацію органів місцевого самоврядування Луганської області

Переглядів: 557

 

3 грудня 2016 року в Луганській області на установчому з'їзді було створено Асоціацію органів місцевого самоврядування Луганської області, до якої увійдуть голови і депутати районних, міських, селищних і сільських рад - повідомив голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

 На установчому з'їзді було прийнято рішення про створення Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області, яка об'єднала голів і депутатів районних, міських, селищних і сільських рад.

"Я покладаю великі надії на роботу цієї організації! Це той майданчик, на якому повинні вирішуватися реальні проблеми людей, адже місцеві органи влади є найближчими до них», - зазначив Юрій Гарбуз.

Також він зазначив, що дана Асоціація допомагатиме в проведенні децентралізації : «Завдяки злагодженій роботі членів Асоціації, нам вдасться раціонально підійти до децентралізації та інших реформ, відстояти інтереси громад на всеукраїнському та міжнародному рівнях, показати тимчасово окупованій території області нашу згуртованість, ефективність і результативність».

 



« повернутися до списку новин