Марківська районна рада

З робочим візитом до Курячівської ЗОШ I – II ст.

Переглядів: 536

Сьогодні, 12 квітня поточного року, голова Марківської районної ради А.К. Лигута  та начальник відділу освіти райдержадміністрації А.С. Бородавка  завітали до Курячівської ЗОШ I – II ст..

Під час візиту директор школи С.С. Таранова провела екскурсію навчальним закладом. При зустрічі з педагогічним та учнівським колективами А.К. Лигута вручив музичну підсилюючу апаратуру для забезпечення належного проведення заходів в школі та в селі.

Традиційним для села Курячівка є те, що працівники сільського клубу, вчителі школи, учні, учасники художньої самодіяльності в тісній співпраці готують святкові заходи з нагоди професійних та державних свят. Тому нагальною проблемою була відсутність якісного сучасного музичного супровіду.

В ході зустрічі з педагогічним колективом були обговорені проблеми навчального закладу: ремонт спортзалу, облаштування внутрішніх туалетів, тощо.

Кошти на придбання апаратури (49253 грн.) були виділені з районного бюджету депутатами на 21 сесії районної ради.

Жителі села Курячівка вдячні депутату райради О.О. Палазюку за розуміння, постійну підтримку у вирішенні проблем об’єктів соціальної сфери.



« повернутися до списку новин