Марківська районна рада

Відбувся захід «Бібліотекар – це звучить гордо»

Переглядів: 412

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Саме 27 вересня 2018 року в читальній залі Марківської центральної бібліотеки відбулися святкові посиденьки «Бібліотекар – це звучить гордо» з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек.

У бібліотечній світлиці панувало справжнє свято бібліотечної фантазії. З  уст бібліотекарів і гостей лунали привітання і теплі слова. Від голови районної ради та депутатського корпусу привітав та побажав всіляких гараздів працівникам бібліотек району керуючий справами Марківської районної ради Олексій Міхальцов. Також з професійним святом бібліотекарів  привітали заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма та в.о. начальника відділу культури Олена Базікало.

Грамотами та відзнаками під час заходу було нагороджено кращих бібліотекарів.

Гарну атмосферу на заході підтримували пісенні дарунки від працівників районного Будинку культури. Отже свято вдалося, кожен працівник бібліотечної ниви відчував себе іменинником. І сьогодні, попри  розвиток інформаційних технологій, працю  бібліотекаря можна назвати благородною, потрібною людям, адже вміло підібрана книга, вчасно подана порада, надана допомога в користуванні мережею інтернет надихає людей на хороші справи, вчинки, будить любов до прекрасного. А ще спонукає до творчих пошуків, пробуджує в їх серцях вогник щирого зацікавлення, потяг до пізнання нового.



« повернутися до списку новин