Марківська районна рада

Фізкультурно - патріотичний фестиваль «Козацький Гарт – 2017»

Переглядів: 578

             

«Козацькому роду нема переводу,

Він завжди був вірний своєму народу».

Сьогодні, 13 грудня поточного року, на базі Марківської гімназії відбувся фізкультурно - патріотичний фестиваль «Козацький Гарт – 2017».  

У Фестивалі взяли участь учні 5-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Привітати сьогоднішніх учасників змагань завітали заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка та представники райвійськкомату.

До спортивної програми включено такі спортивні змагання: перетягування канату, спортивна естафета, стрибки зі скакалкою, човниковий біг, стрибки у довжину з місця, а також інтелектуальну вікторину «Конкурс знавців історії».

 Змагання видалися напруженими, ніхто не хотів поступатися, але за результатами проведеного фестивалю «Козацький Гарт - 2017» І місце посіла команда Марківської гімназії, II – Бондарівської гімназії і III місце – Кризька ЗОШ I-III ст.

Команда - переможець нагороджена кубком, грамотою та медалями, а призери – грамотами райдержадміністрації та районної ради і медалями. 

              



« повернутися до списку новин