Марківська районна рада

Відбувся районний турнір «Вуличний футбол - 2017»

Переглядів: 684

                     

11 та 12 серпня в селищі Марківка на стадіоні «Нива» проходив районний турнір «Вуличний футбол - 2017» серед жителів різних сіл та вулиць селища віком до 15 років.

В змаганнях приймали участь 6 команд:

  1. «Зірка»  - учасники жителі смт. Марківка, вул. Центральна;
  2. «Деркул» - учасники жителі смт. Марківка, вул. Спортивна;
  3. «Метеор» - учасники жителі смт. Марківка, кв. Молодіжний;
  4. «Ракета» - учасники жителі смт. Марківка, вул. Мічуріна;
  5. «Курячани » - команда спортсменів села Курячівки;
  6. команда спортсменів села Кризьке.

На районний турнір завітав Віктор Олексійович Безрук– голова Луганської обласної федерації футболу, який привітав учасників змагання та побажав спортсменам вдалих виступів і  переконливих перемог, а вболівальникам - гучніше підтримувати свої команди. Кожній команді-учасниці турніру від Луганської обласної федерації футболу Віктор Олексійович подарував по два м’ячі.

Голова районної ради Андрій Костянтинович Лигута привітав учасників турніру та разом з В.О. Безрук і головою селищної ради І.А. Дзюбою вручили переможцям змагань кубки, медалі та грамоти.

За результатами змагань перше місце виборола команда «Зірка», друге – «Метеор», третє – команда «Курячани», четверте місце посіла команда спортсменів села Кризьке.

Кращі юні футболісти Владислав Троян, Дмитро Онопрієнко, Вадим Котілєвський та Олександр Булименко були нагороджені медалями та статуетками турніру.

 



« повернутися до списку новин