Марківська районна рада

Педагогічна конференція

Переглядів: 569

Новий навчальний рік для  школярів розпочинається завжди 1 вересня. А для освітян Марківського району вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році відбулась 30 серпня в районному Будинку культури.

Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи  педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

В роботі конференції взяли участь заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальник відділу освіти  РДА Анатолій Бородавка, заступник директора ЛОІППО з наукової роботи , кандидат педагогічних наук Ольга Касьянова, методист ЛОІППО із початкової освіти, сертифікований тренер Нової української школи Наталія Стрельцова,  в.о. завідувача кафедри соціально – гуманітарних дисциплін та методики їх викладання ЛОІППО, старший викладач кафедри Ірина Хайло, методист кафедри соціально – гуманітарних дисциплін та методики їх викладання ЛОІППО Ольга Тарасова, директори та вчителі всіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних  закладів району.

В ході конференції обговорено стан освітянської галузі району, готовність закладів освіти  до нового навчального року та впровадження Державних стандартів при організації сучасного освітнього простору Нової української школи, нововведення, які очікують школярів у поточному навчальному році.

Перші керівники району привітали освітянську громаду з початком нового навчального року, подякували за плідну працю, за гідну підготовку закладів освіти до навчального 2018 - 2019 року.

В ході конференції були нагороджені керівники та педагогічні працівники за досягнення в освітній галузі.

Роботу освітянської педагогічної конференції було продовжено на засіданнях предметних секцій за участю методистів ЛОІППО в Марківській гімназії.

 



« повернутися до списку новин