Марківська районна рада

Святкова лінійка до Дня знань

Переглядів: 624

Сьогодні розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги - дороги до знань, до нових звершень. 

1 вересня в Марківській гімназії традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника! На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для  73-ох першокласників, які переступили поріг нашої гімназії, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.     

Директор школи Л.А. Єфіменко привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Також привітали школярів з цим чудовим святом перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцин, депутат районної ради С.В. Труш, селищний голова І.А. Дзюба, начальник відділу освіти райдержадміністрації А.С. Бородавка та побажали присутнім впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань.

На своїх виборчих округах депутати Марківської районної ради привітали учнів, вчителів та батьків з Днем Знань.

Після святкової лінійки діти розійшлися по своїх класах, де розпочалися уроки нового навчального року.

 

 



« повернутися до списку новин