Марківська районна рада

Напередодні професійного свята

Переглядів: 413

День працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості з року в  рік в нашій державі прийнято святкувати восени, в другу неділю вересня.

Тож напередодні професійного свята голова Марківської районної ради Андрій Лигута завітав до Марківського міжрайонного управління по  експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз». Зустрівся з колективом на чолі із начальником підприємства Віталієм Григоровим та привітав працівників газового господарства з їх професійним святом. Висловив щиру подяку працівникам галузі району, які щоденно своєю працею забезпечують надійну базу для функціонування виробничої та соціальної сфери в районі. Побажав нових здобутків та перемог, міцного здоров’я, оптимізму і невичерпної наснаги у праці, мирного неба й родинного щастя. Та зауважив у своєму виступі, що газове господарство нашого району наразі переживає нелегкі часи, але маємо надію, що найближчим часом ситуація зміниться на краще.

Також, Андрій Костянтинович вручив лист – подяку колективу Марківського міжрайонного управління по  експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз» за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток системи газопостачання, безаварійне та безперебійне газопостачання споживачів Марківського району та з нагоди професійного свята.

Кращим працівникам Марківського управління ПАТ «Луганськгаз» було вручено грамоти від підприємства.

 

 

 



« повернутися до списку новин