Марківська районна рада

Засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів

Переглядів: 413

Вчора, 8 листопада, розпочалося засідання постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів районної ради сьомого скликання під головуванням голови комісії Сергія Труша.

Сьогодні, 9 листопада, комісія завершила розгляд питань фінансового характеру, які включені до порядку денного на найближчу сесію.

 У роботі засідання взяли участь члени постійної комісії, очільник районного депутатського корпусу Андрій Лигута, заступник голови ради Галина Худик, голова райдержадміністрації та перший заступник голови РДА Ігор Дзюба і Олена Цовма відповідно, начальник управління фінансів РДА Ірина Кравцова.

У ході комісії депутатами було опрацьовано тридцять питань порядку денного:

1. Про збільшення обсягів кошторисних призначень комунальному закладу «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

2. Про введення додатково 1,0 штатних одиниць до штатного розпису комунального закладу «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

3. Про внесення змін до Комплексної районної програми соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2017-2019 роки.

4. Про внесення змін до районної Програми надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують на 2016-2018 роки.

5. Про хід виконання районної Програми надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують на 2016-2018 роки за 2018 рік.

6. Про затвердження районної Програми надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують на 2019-2021 роки.

7. Про хід виконання районної Програми підтримки соціально незахищених громадян на 2018 рік.

8. Про затвердження районної Програми підтримки соціально незахищених громадян на 2019 рік.

9. Про уточнення бюджетних асигнувань.

10. Про виділення додаткових коштів.

11. Про надання дозволу відділу освіти Марківської райдержадміністрації на введення додаткової 0,5 ставки прибиральниці службових приміщень, 1 ставки машиніста (кочегара) та 3 ставок сезонного машиніста  (кочегара) котельні з твердим паливом до Курячівської ЗОШ І-ІІ ступенів Марківської районної державної адміністрації Луганської області.

12. Про виділення додаткових асигнувань для оновлення матеріально-технічної бази та проведення поточних ремонтів та придбання обладнання і предметів довгострокового користування по закладах освіти.

13. Про надання дозволу на передачу легкового автомобіля.

14. Про затвердження районної програми «Соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки».

15. Про внесення змін до районної Програми «Допризовної підготовки і національно-патріотичного виховання молоді на 2018-2020 роки.

16. Про надання згоди на співфінансування проекту «Будівництво футбольного майданчика із штучним покриттям 42 х 22 м.».

17. Про виділення додаткових коштів Марківській районній комунальній установі фізкультурно-спортивному комплексу «Нива».

18. Про затвердження штатного розпису на 2019 рік громадської організації «Марківська районна організація ім. А.І. Єременка».

19. Про надання КП Марківській районній друкарні допомогу на ремонт та реставрацію валів для офсетної друкарської машини.

20. Про надання КП Марківській районній друкарні допомогу на придбання твердопаливного котла.

21. Про виділення бюджетних асигнувань.

22. Про виділення додаткових асигнувань з метою забезпечення першочергових потреб Марківського районного територіального медичного об?єднання для ефективного функціонування та забезпечення матеріально-технічної бази медичного закладу.

23. Про виділення додаткових асигнувань з метою забезпечення першочергових потреб Марківського районного територіального медичного об?єднання для ефективного функціонування та забезпечення матеріально-технічної бази медичного закладу.

24. Про передачу 4 штатних одиниць Марківського районного територіального медичного об'єднання до комунального закладу «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

25. Про введення додатково 4,5 штатних одиниць до штатного розпису Марківського районного територіального медичного об?єднання.

26. Про надання дозволу відділу культури Марківської районної державної адміністрації на введення до штатних розписів сільських клубних закладів 0,5 штатних одиниць.

27. Про виділення додаткових асигнувань для покращення матеріально-технічної бази закладів культури.

28. Про внесення змін до районної Програми розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України на території Марківського району на 2016-2018 роки.

29. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.

30. Виділення додаткових коштів Марківському територіальному центру надання соціальних послуг населенню премії до професійного свята «Дня працівників соціальної сфери».

Членами профільної комісії розглянуто питання щодо виділення додаткових коштів на галузі освіти, охорони здоровя, культури, соціального захисту населення, територіального центру та інші. Заслухано детальний аналіз основних розпорядників коштів щодо невикористаних бюджетних асигнувань та їх причини, обговорена пропозиція щодо повернення їх до районного бюджету.

Засідання супроводжувалося активним обговоренням питань порядку денного. По завершенню комісії всі проекти рішень було погоджено та рекомендовано до розгляду на сесії районної ради.

 



« повернутися до списку новин