Марківська районна рада

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЛАХІВ

Переглядів: 374

В День Святого Миколая усі діти чекають на подарунки та потребують уваги дорослих, особливо діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, тому вже стало доброю традицією – кожного року напередодні новорічно-різдвяних свят проводити в районі новорічне свято для дітей пільгових категорій. 
Для діток, 19 грудня, в приміщенні РБК організували цілу програму заходів з танцями, хороводами, іграми, веселими змаганнями. Хороший настрій та відчуття свята діткам створювали казкові герої. І звичайно, всі хлопчики та дівчатка, які завітали на свято і взяли активну участь, отримали новорічні подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.
З теплими привітальними словами та найкращими побажаннями до дітей, опікунів та батьків звернулися голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба та депутат районної ради Світлана Вольвак. Побажали всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, щастя, миру, добробуту і злагоди у кожній оселі.
Свято вийшло яскравим та веселим, і в дітлахів, і у дорослих, які були на ньому присутні, воно залишило у душі тепло та світло, надію на щасливе майбутнє.
Цього ж дня перші керівники району відвідали комунальні дошкільні навчальні заклади ясла – садок №3 «Колосочок», «Теремок» та «Надія» де привітали вихованців дошкільних закладів зі святом Святого Миколая Чудотворця та почастували їх солодкими подарунками. Гостей в садочку зустрічали дуже тепло та привітно. В свою чергу дітлахи показали цікаве дійство: співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри, розповідали вірші та водили хороводи. 

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі присутні на святі. 
Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.



« повернутися до списку новин