Марківська районна рада

Відбулася 26 позачергова сесія районної ради

Переглядів: 440

22 серпня 2018 року відбулося пленарне засідання 26 позачергової сесії Марківської районної ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання, під керівництвом голови районної ради Андрія Лигути взяли участь 16 депутатів районної ради, голова райдержадміністрації Ігорь Дзюба,  сільські голови, представники правоохоронних органів, ЗМІ та громадськості.

Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – Сергія Григоренка. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: Віталія Мазниченка,Костянтина Тищенка, Олега Шматка.

На розгляд сесії було винесено ряд питань, серед яких про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок державної власності сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, права на які виставляються на земельні торги, розташованих за межами населених пунктів, на території Кабичівської та Бондарівської сільських рад і Марківської селищної ради Марківського району Луганської області доповів Микола Пальоха – начальник відділу у Марківському районі Головного управління Держгеокадастру у Луганській області.

Галина Худик – заступник голови районної ради ознайомила із зверненням депутатів Кам'янської районної ради Черкаської області до Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України щодо врегулювання питання фінансування соціальної інфраструктури району.

Питання відділу освіти райдержадміністрації про реорганізацію закладів загальної середньої освіти Марківського району та про створення філій, затвердження Статуту опорного навчального закладу «Марківська гімназія Марківської районної ради Луганської області» і положень філій не було розглянуто так, як невчасно подані документи та не надано висновок профільної комісії.

Останнім питанням пленарного засідання позачергової сесії  було різне.

 

 



« повернутися до списку новин