Марківська районна рада

Засідання колегії районної державної адміністрації

Переглядів: 523

Сьогодні, 31 жовтня поточного року, голова районної ради Андрій Лигута із заступником голови ради Галиною Худик  взяли участь у засіданні колегії райдержадміністрації.

У засіданні взяли участь члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних установ, представники ЗМІ.

Згідно порядку денного заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року, який присутнім зачитала начальник управлянні фінансів райдержадміністрації Ірина Кравцова.

Про стан підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо – зимовий період 2018-2019 років доповіла Тетяна Качмарик – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації. Також заслухано хід виконання районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення умов життєзабезпечення сільського населення «Власний дім» на 2017 - 2022 роки по Марківському району за 9 місяців 2018 року».

Завершив засідання та підвів підсумки колегії голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба. По всіх питаннях колегією РДА було прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися до списку новин