Марківська районна рада

Відбулася робоча зустріч з ініціативи голови районної ради

Переглядів: 616

З ініціативи голови районної ради А.К. Лигути  11 січня 2017 року відбулася робоча зустріч, в якій взяли участь начальник  відділу освіти А.С. Бородавка, директор  Марківської гімназії Л.А. Єфіменко та голова постійної комісії з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів С.В. Труш.

На зустрічі були обговорені проблемні питання, а саме: проведення капітального ремонту Марківської гімназії ( утеплення приміщення, часткова заміна вікон на енергозберігаючі, ремонт каналізаційної системи, заміна опалювальної системи) і введення додаткових штатних одиниць логопеда та психолога, та шляхи їх вирішення.

Л. А. Єфіменко додатково розповіла про заходи, які планують провести  на цьому тижні з приводу 74-ої річниці визволення Марківщини від німецько-фашистських загарбників в Марківській гімназії. Також голова районної ради А.К. Лигута поцікавився відвідуваністю та станом захворюваності  на грип учнів гімназії. У відповідь директор гімназії відповіла, що навчальний процес проходить в звичайному режимі, а хворіє лише незначна кількість школярів.

Гімназія потребує вирішення буденних проблем для ефективного функціонування навчально – виховного  процесу.



« повернутися до списку новин