Марківська районна рада

В Марківському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Луганської області відбувся «День відкритих дверей» для жителів Марківського району та тимчасово переміщених осіб

Переглядів: 500

13 червня поточного року в Марківському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Луганської області відбувся «День відкритих дверей» для жителів Марківського району та тимчасово переміщених осіб.

Начальник Марківського відділу обслуговування громадян Зоя Гребиннюк  розповіла відвідувачам про завдання та функції органів Пенсійного фонду України, про реформування пенсійної системи в нашій державі, щодо особливостей проведення перерахунку пенсій з 1 травня поточного року та умов, які необхідні для збільшення розміру пенсії. Після ознайомлення з роботою управління Зоя Миколаївна провела анкетування для вивчення громадської думки пенсіонерів про роботу Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області. 26 пенсіонерів оцінили позитивно надані працівниками Пенсійного фонду інформаційні послуги. Всі присутні отримали інформаційні буклети.

Начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Ігор Рак розповів про новітні технології в Пенсійному фонді України, ознайомив з роботою веб-порталу. Ігор Миколайович підкреслив, що завдяки електронним послугами веб-порталу кожен має можливість отримувати інформацію, накопичену в базах даних та здійснювати контроль за нею. Присутнім було запропоновано зареєструватися на веб-порталі, окресливши переваги цієї дистанційної послуги. 14 осіб  подали заяви про реєстрацію у системі надання послуг в електронному вигляді.

Гостям провели екскурсію по відділах управління, показали роботу відділу обслуговування громадян та надали відповіді на всі питання.

 

Начальник управління                                                                Н.О. Душенко



« повернутися до списку новин