Марківська районна рада

Марківським районним відділом УДМС України в Луганській області проведено брифінг на тему "Мігрант"

Переглядів: 723

Сьогодні, 13 травня Марківським районним відділом Управління державної міграційної служби України в Луганській області проведено брифінг на тему: «Мігрант».

У брифінгу взяли участь працівники Марківської районної ради, головний  редактор радіоінформаційної організації "Марківська районна організація радіомовлення" Валентина Кулікова. Також на брифінг запрошено заступника начальника Марківського ВП ГУНП в Луганській області Романа Мірошника.

Головний спеціаліст міграційної служби Людмила Пархонюк розповіла про основні правила та порядок перебування іноземців в Україні та наслідки порушення іноземцями та особами без громадянства законодавства України з питань перебування, працевлаштування, здійснення підприємницької діяльності та інших.

Під час брифінгу обговорили й чимало актуальних питань, які турбують громадськість, серед них були:

  1. основні порушення міграційного законодавства України, які найчастіше допускаються іноземцями;
  2.  як порушення міграційного законодавства України іноземними громадянами співвідносяться з діями тих громадян, які проживають на території України та їх наслідки;
  3. обмеження прав та свобод громадян передбачені законодавством і застосовуються в ході спільної діяльності міграційної служби та правоохоронних органів по протидії нелегальній міграції;
  4. які існують заборони під час реалізації прав та свобод іноземних громадян, зокрема права вільного пересування, та які механізми їх захисту.

Марківський районний відділ УДМС України в Луганській області звертається до громадськості щодо прийняття активної участі в профілактичних заходах та вдячні за надання будь – яких відомостей про правопорушників міграційного законодавства.



« повернутися до списку новин