Марківська районна рада

Товариський матч між командами ветеранів футболу Марківського та Біловодського районів

Переглядів: 385

Сьогодні, 23 серпня, на районному стадіоні «Нива» відбувся товариський матч з футболу між ветеранськими командами Марківського та Біловодського районів, який присвячувався відзначенню Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

Під час урочистого відкриття спортивного свята учасників турніру та вболівальників вітали голова районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та голова об’єднаної Біловодської селищної ради Едуард Олєйніков. Андрій Костянтинович побажав усім присутнім мирного неба, міцного здоров’я, гарного настрою та перемоги сильнішим.

Вболівальники гучно підтримували гравців команд, отримавши при цьому масу позитивних емоцій.

Товариський матч закінчився з рахунком 3:1 на користь команди Марківського району. Обом командам Ігор Шопін – голова федерації футболу Луганської області, вручив у подарунок і на згадку про цей матч по м’ячу та додав, що Марківський район є найфутбольнішим районом Луганської області.

Після гри спілкування учасників продовжилось за круглим столом, де учасники ділились досвідом, спогадами та враженнями від ігор.

 



« повернутися до списку новин