Марківська районна рада

У новий рік – з новим бюджетом району

Переглядів: 1045

Остання в цьому році двадцята сесія районної ради сьомого скликання відбулася 22 грудня 2017 року під головуванням голови районної ради Андрія Лигути.

У засіданні взяли участь заступник голови, керівники апарату та відділів райдержадміністрації, голови селищної та сільських рад, розпорядники бюджетних коштів, правоохоронні органи, представники засобів масової інформації.

З 26 депутатів присутніми були 21. Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – Інну Некрасову. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: Сергія Труша, Віталія Мазниченка, Олега Шматка.                      .

На порядок денний виносилось 35 питань (порядок денний), в ході розгляду яких на постійних комісіях було запропоновано ряд доповнень та змін. І все ж головне питання   сесії  стосувалося районного  бюджету на 2018 рік.   Попередньо обговоривши його проект на засіданнях комісій та сесії, депутати ухвалили рішення про головний документ району на наступний рік.

Загалом сесія районної ради пройшла злагоджено, оперативно і конструктивно. Це говорить про своєчасність та глибину вивчених питань до сесії на  засіданнях постійних комісій.

Вичерпавши   питання порядку денного та ухваливши з них рішення, голова районної ради Андрій Лигута подякував депутатам за плідну роботу.  Двадцята сесія районної ради сьомого скликання завершила свою роботу.



« повернутися до списку новин